BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

SOFO

Katarina Bangata 49, 2,5tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 6635
  • 4554
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och charmiga 2:a med optimalt planerade ytor. Bostaden är högt belägen mot lugn och trivsam innergård i en lågt belånad och välskött förening. Denna trivsamma pärla erbjuder härlig karaktär med detaljer bevarade såsom genomgående vackra fiskbensparkettgolv, spegeldörrar och spröjsade fönster med vacker marmor i nischerna vilket gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden om 3 meter i kombination med generösa fönsterytor i 3 väderstreck gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär.

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum 
Härligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Från rummet når man även både hallen och sovrum. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. På golvet ligger ett vackert fiskbensparkettsgolv. Här finns möjlighet att öppna upp till mer öppen planlösning, se alternativ planskiss. För borttagning av väggen behöver man föreningens godkännande innan.

Kök 
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har goda förvaringsytor med vita stilrena luckor ändå upp till tak. Köksutrustningen består av kyl/frys, gasspis med ugn, fläkt samt bra arbetsytor med vitt kakel ovanför. 

Sovrum 
I anslutning till vardagsrummet och hallen ligger lägenhetens rogivande och rymliga sovrum. Här finns plats för både dubbelsäng och nattduksbord. För förvaring finns två rymliga och inbyggda garderober som rymmer säsongen alla kläder. Sovrummet ligger i ostört läge mot föreningens lugna innergård. 

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt, där man direkt möts av dess charm med fiskbensparkett och högt i tak. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter, Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum - Rymligt och fräscht
Smakfullt renoverat badrum med badkar, wc, handfat och handdukstork. Väggarna är vita och kaklade med inslag av passande glasmosaik. På golvet ligger ett mörkt klinkergolv. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.