BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Chapmansgatan 4

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 6778
  • 6117
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna tidstypiska trea om 72 kvm ett stenkast från Norr Mälarstrand. Här finner vi en välplanerad lägenhet med välbevarade detaljer. Planlösningen är öppen och social, som gjord för sociala tillställningar! Köket går i vitt och erbjuder både såväl bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, med inbyggd ismaskin, en väl tilltagen indusktionshäll, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, samt integrerad ugn (med kombinerad mikro) samt integrerad espressomaskin. Alla vitvaror är från Siemens.

Vardagsrummet ligger öppet mot köket och här finns gott om plats för såväl middagsbord samt en större soffa med tillhörande möblemang. Ett tidstypsikt dubbelfönster med vacker spröjs ger utsit mot en (innergården är inte föreningens utan Stockholmsstad, men det kanske inte spelar någon roll?) grönskande innergård och skänker generöst med ljusinsläpp vilket ger ljus i hela lägenheten.

I andra änden av lägenheten ligger Master Bedroom som är väl tilltaget och inrymmer en dubbelsäng samt gott om förvaring i en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Ett stort dubbelfönster ger utsikt mot Norr Mälarstrand och här kan även Riddarfjärden och Västerbron skymtas. I anslutning till hallen ligger ett mindre sovrum som i dagsläget används som gästrum men som även fungerar utmärkt som barn- eller arbetsrum. Även här vetter fönstret in mot den lugna innergården. 

Badrummet är smakfullt renoverat med mörkt klinker på golvet och helkaklade väggar i vitt. Här inne återfinns wc, tak- och handdusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod samt inbyggd tvättmaskin. 

Hela lägenheten är smakfull och med många tidstypiska detaljer från byggåret välbevarade. Fiskbensparketten är genomgående med undantag för det mindre sovrummet där träplankor ligger på golvet. Alla golv är slipade och behandlade. Väggar, tak och snickerier är vitmålade. 

Här bor man med ypperligt läge på Kungsholmen med närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Njut av naturen och promenera längs den vackra strandpromenaden vid Norr Mälarstrand alldeles runt hörnet där även populära Mälarpavijongen huserar sommartid. En kort promenad finns antingen Kungsholmstorg eller Västermalmsgallerian med systembolag, matbutiker, shopping samt flertalet gymanläggningar. I kvarteret finns även flertalet bra lekplatser i såväl Pontonjärparken, Rålambshovsparken samt Kronobergsparken.