BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fridhemsplan

Fleminggatan 54, 4tr

  • 1.5 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 5830
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en fantastisk yteffektiv, ljus och trivsam tvåa med härlig stor balkong belägen mot innergård på attraktiv adress med puls och nöjen runt hörnet. Lägenheten totalrenoverades 2017/2018 och i samband med det byggdes den om från en etta till en optimal mini-tvåa med öppen planlösning. Lägenheten är belägen mot rofylld innergård med stora fönsterpartier och 3 meter i takhöjd, vilket gör att det känns både luftigt och rymligt. Via helglasade dubbeldörrar når man balkongen, här har ni skön morgonsol med plats för möblemang.

Väl inne i lägenheten finner man en mycket välplanerad social planlösning med genomgående vackra tröskelfria ekparkett och vitmålade ytskick. Modernt kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena luckor som går hela vägen upp till tak. Integrerade vitvaror som induktionshäll, varmluftsugn, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Lägg därtill ett topprenoverat badrum med alla bekvämligheter som takdusch, kommod, spotlights och skön golvvärme. Sovrummet är byggd med isolerad vägg med smart skjutdörr och spröjsade fönster. Plats finns för dubbelsäng och förvaringslösning i form av platsbyggd stor garderob samt plats för ytterligare garderober. 

Mycket eftertraktat läge med Fridhemsplan runt hörnet och gångavstånd till Centralen, City och Vasastan. Här bor man med citypuls och grönska i härlig balans med direkt närhet till vattnet och den populära strandpromenaden utmed Kungsholms strand.

I kvarteret finns ett stort utbud av affärer att inhandla middagen på och flera bra restauranger, däribland  AG Köttrestaurang, Primo Ciao Ciao och många fler. Vid Fridhemsplan finns allt tänkbar service i form av t.ex. bank, apotek, post, mataffärer och utmärkt shopping i Västermalmsgallerian. Mysiga kronobergsparken finns ett stenkast bort.

Kommunikationerna är utmärkta med T-banestation Fridhemsplan med både blå och grön linje samt flertalet busslinjer (1, 3, 4 och 56). Pendeltåg och Arlanda Express finns på gångavstånd till antingen T-centralen eller över St. Eriksbron till Karlbergs station.

- Totalrenoverad 2017/2018

- Låg månadsavgift där bredband ingår.

- Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan i direkt närhet! 

- Mycket stabil förening som är skuldfri och med en trevlig grönskande innergård med både grillplats och matbord!

 

Välkommen på visning av denna fantastiska lägenhet!