BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 125

  • 1.5 rum och kök
  • 28.5 kvm
  • Såld
  • 6299
  • 3254
Värdera din bostad

Beskrivning

Mysig 1,5:a högst upp i huset med stor balkong i söderläge. Sovalkov för 160 cm säng bakom snygg industrivägg, optimal förvaring i garderober och klädkammare, charmigt originalkök och stambytt badrum med tvättmaskin. Låg avgift och nära t-banan!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring på hatthyllan i original och i en klädkammare. Eklaminat på golvet och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Rum
Trivsamt rum med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord för tre personer invid fönstret. Eklaminat på golvet och vitmålade väggar.

Balkong
Stor balkong i söderläge med plats för sittmöbler och planteringar. Trätrall.

Sovalkov
Avdelad sovalkov bakom snygg industrivägg som har plats för 160 cm säng. Eklaminat på golvet och vitmålade väggar. Industriväggen och garderobsväggen går att ta bort utan att golvet skadas.

Kök
Charmigt originalkök med platsbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Utrustat med kyl/frys, spis och dubbel ho. Gulligt fönster, perfekt som kryddhylla! Eklaminat på golvet och ljusgråa väggar. 

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Ljusgrått kakel på väggarna och klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ, badrumsskåp, tvättmaskin och dusch. 

Klädkammare
Härlig walk in closet med plats för massvis av kläder, skor och väskor. Mysig grå heltäckningsmatta på golvet och vitmålade väggar. Utrustat med hyllor och stänger.

Förråd
En matkällare ingår i överlåtelsen.