BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen - Bandhagen

Edestavägen 24

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 6764
  • 3614
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk hörnlägenhet med många fönster i olika former och storlekar. Karaktärsfyllt med burspråk och generös balkong på 9 kvm i västläge. Stort helkaklat badrum samt walk in closet. Lugnt läge på återvändsgata. Hiss. Bredband ingår!

Hall
Välkomnande hall med fullt ljusinsläpp och uppsikt över hela lägenhetens disposition. Fin hatthylla. Klinker på golvet och vitmålade väggar. Spotlights för bra belysning. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Underbart rum med fönster åt två håll i olika former och storlekar, burspråk, glasvägg in till köket och utgång till balkongen. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och läshörna. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Balkong
Magnifik balkong på 9 kvm vänd mot väst och eftermiddags/kvällssolen. Här kan du njuta av sena middagar och låta dina gröna fingrar få ge uttryck. Trätrall på golvet och eluttag på väggen.

Kök
Trivsamt kök i vinkel med plats för 5-6 personer vid matbord. Vita fina skåps och lådfronter, bänkskivor i massiv ek och vitt kakel ovan. Utrustat med kyl/frys, spis, fläkt, diskmaskin och dubbel ho. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum med klädkammare
Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och byrå. Eklaminat på golvet och målade väggar. Walk in closet bakom sovrummet för optimal förvaring med IKEA-inredning, städskåp och linneskåp.

Badrum
Helkaklat och rymligt badrum med badkar och plats för tvättmaskin i praktisk nisch. Utrustat med WC, badkar, tvättställ, badrumsskåp och handdukstork. Spotlights för bra belysning.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.