BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla Strand

Sickla Strand 17

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 3.720.000 kr / Såld

Beskrivning

Bostad som gör dig lycklig! Välkomna till denna pärla.

Härligt sjönära läge där du kan ta på dig badkläderna för att svalka kroppen precis utanför huset i härliga Sicklasjön eller snöra på sig skridskorna på vintern och ta några skär! Här bor du billigt i en förening med fantastisk ekonomi och låg avgift. Möjlig 3:a. Kom och upplev bostaden på plats!

Välplanerad 2:a om 56 kvadratmeter med fint kök och balkong med utsikt mot Sicklasjön och Hammarbybacken. Bostaden är bra planerad med stort ordentligt kök för både matlagning och middagar med matplats för 4-6 personer, stort generös vardagsrum för soffa och TV samt kontorshörna och ett sovrum med gott om plats för en större säng och garderobsvägg med skjutdörrar. Fräscht, helkaklat badrum med klinker på golv. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) ingår i avgiften.

Centralt belägen hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen når man det fräscha badrummet med WC, dusch, handfat och tvättmaskin. Direkt till vänster från hallen är det generösa vardagsrummet med en stor klädkammare/kontor. Stora vardagsrums fönster som ger vackert ljusinsläp. Sovrumet är välplanerat med plats för en fullstor dubbelsäng och garderobsvägg med skjutdörrar. Ordentligt och trivsamt kök som är väldisponerat för den matglade med gott om arbetsyta och förvaring. Här finns också möjlighet att bjuda över familj och vänner på middagar. Från köket och balkongen har man fri utsikt mot söder mot Sicklasjön och Nackareservatet. 

Fin och fräsch bostad med genomgående ekparkett på golvet och vitmålade väggar och tak. Fräscht badrum med kakel och klinker. Köket har vita luckor, vitt kakel som stänkskydd och en snygg bänkskiva i grå laminat. Köket är utrustat med vitvaror i nytt och bra skick såsom en kyl/frys från Liebherr i rostfritt utförande, micro,  mycket tyst diskmaskin från Asko, induktionshäll, varmluftsugn och köksfläkt.

Till bostaden hör ett källarförråd om ca 8 kvm och ett matförråd. I samma trapphus.

- Möjlig 3:a, se alternativ planlösning
- Balkong med fri utsikt mot soligt söder
- Fin utsikt mot Sicklasjön och Nackareservatet
- Sicklasjön nås några meter från bostaden för bad och skridskoåkning
- Låg avgift där tv och bredband ingår
- Väldigt stabil förening, ca 2400 kr lån/kvm
- Naturnära läge men samtidigt direktkontakt med Sickla Köpkvarter.
- Fräscht badrum med delvis ny inredning