BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Hornstull

Tobaksspinnargatan 6

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 6847
  • 2582
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Tobaksspinnargatan 6!

På bästa läge i Hornstull finner ni en charmig och ljus 30-tals etta om 33 kvm. Hemmet präglas av bevarade detaljer från husets byggår såsom spröjsade fönster med djupa nischer, vacker fiskbensparkett, takrosett samt generös takhöjd. Fin utsikt ner mot Lasse i parken från både vardagsrum och kök. Lägenhetens disponeras med ett rymligt vardagsrum med plats för sovhörna och stor soffgrupp. Separat kök med mycket förvaringsmöjligheter samt plats för matbord invid fönstret. Helkaklat badrum med dusch. Gott om förvaring i den inbyggda klädkammaren. För den som hellre önskar en tvåa finns det möjligheter att omdisponera matplatsen i köket till ett sovrum, se den alternativa planskissen. Alla större ändringar måste godkännas av styrelsen.

Mycket välskött förening som äger marken och som har många stora renoveringar bakom sig. Det finns gemensamma vädringsbalkonger på varje våningsplan (totalt 4 st) samt en gemensam innergård. 

Härifrån har du lika nära till stora grönområden och promenadstråk på Långholmen och i Tantolunden som Hornstulls strands glittrande vatten. Under sommarhalvåret har man gångavstånd ner till badplatserna på Långholmen och i Tantolunden. Ett par minuter från porten når du även Hornstulls galleria med sitt stora utbud av butiker, prisade restauranger och caféer samt bästa möjliga kommunikationer med både T-bana och flertalet bussar.

Varmt välkomna på visning!

- Belägen på lugn gata, med grönskan runt hörnet.

- Välplanerade kvadratmetrar och separat kök

- Möjlig tvåa, se alternativ planskiss

- Flertalet originaldetaljer bevarade

- Väl omhändertagen förening som äger marken, avgifterna sänktes i oktober 2018