BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Tranebergsvägen 107

  • 2 rum och kök
  • 53.5 kvm
  • Såld
  • 6378
  • 2039
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och fräsch 2:a i populära Traneberg! Här bor du nära stan i en lugn och trevlig miljö i en stabil förening med promenadavstånd till Alviks torg.

Genomgående ljus lägenhet med renoverade ytskikt samt nytt kök från 2016. Stort sovrum som erbjuder gott om utrymme för dubbelsäng samt förvaring genom fristående garderober. I anslutning till sovrummet finns även platsbyggda garderober, vilket det bjuds på i den rymliga hallen som binder samman lägenhetens övriga rum. Helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork, inglasad dusch, kommod och toalett. Här finns ett eget fönster med härligt ljusinsläpp samt gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett öppet och rymligt vardagsrum med plats för större matgrupp, soffa och TV-hörna. Härifrån tar du dig även ut på balkongen i söderläge med härlig sol större delen av dagen. Vidare finns här ett modernt och optimalt planerat kök med induktionshäll, kyl och frys, fläkt, inbyggd ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin i rostfritt stål. Bänkskivan är i värmebehandlad ask och matchas med mörkt kakel och vita skåp som erbjuder förvaring ända upp till taket. Köket har även plats för ett mindre matbord, en yta som kan göras om till ett ytterligare sovrum om så önskas.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv, ekparkett, generös takhöjd och fönsterbrädor i marmor. 

Brf Grindstugan är en stabil förening med 62 lägenheter. Föreningen har en ordnad ekonomi med välskötta fastigheter. Man disponerar över 18 garageplatser som hyrs ut till ett förmånligt pris. Vidare finns två tvättstugor samt en gästlägenhet som kan hyras.

- Härlig balkong med trevlig sol
- Välplanerad lägenhet som kan göras till en trea
- Nära till tunnelbana och mataffärer
- Till lägenheten hör 2 stycken källarförråd
- Stor och stabil förening 

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lummigt område beläget cirka 10 minuter från centrala Stockholm med tunnelbana. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en välrustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.