BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Vildkattens väg 13

  • 5 rum och kök
  • 135 kvm
  • Såld
  • 11727
  • 1912
  • 10449
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Mariefreds absolut finaste och mest välplanerade radhus med sjönära läge i Marielundsviken! 40 minuter från Stockholm både med tåg eller bil. Detta populära, sjönära och barnvänliga område ligger endast 2 km från den pittoreska stadskärnan med dess magiska historia. Praktiskt gångavstånd till tågstationen för den som pendlar. Här bor man i ett ytterst välplanerat radhus i två plan med både en terrass samt två altaner. Ett boende som under varma sommarhalvåret suddar ut gränsen mellan ute och inne. Man har tillgång till samfällighetens gemensamma strand och bryggor som ligger 200 meter nedanför huset. Perfekt planlösning med de stora sociala ytorna på nedervåningen med utgång till både altanen på framsidan och baksidan. Soligt söderläge på framsidan och på terrassen med delvis sjöutsikt, och svalkande baksida med kvällssolen från klockan 16.00 på sommaren. Måste upplevas på plats!  

Nedervåningen (Hela nedervåningen har golvvärme). 

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett trevligt sätt. Från hallen når man badrummet till vänster och tvättstugan till höger. Ljusa väggar i harmonisk ton och grått klinker på golv. Plats för både avhängning av ytterkläder samt en önskvärd förvaringsmöbel. 

Toalett med dusch
Praktiskt och smakfullt badrum med vitt kakel och grått klinker. Handfat med kommod, och vikbara duschväggar i glas. Ett charmigt litet fönster som ger ljusinsläpp utan insyn. 

Tvättstugan
Stor och väldisponerad tvättstuga med grått klinker på golv och vitmålade väggar. Tvättmaskin från Samsung och ett halvt vägghängt torkskåp ovanför. Tvättställ med skåp och trådbackar samt garderob. Här finner man även frånluftsvärmepumpen. 

Vardagsrummet
Ett väl tilltaget och öppet vardagsrum som rymmer både soffhörna invid den öppna spisen, samt en större matplats. Stora fantastiska fönsterpartier från golv till tak ut mot altanen på baksidan av huset. Ljusa väggar och en effektfull grå fondvägg in mot köket. På golvet ligger ett snyggt och tidlöst parkettgolv. 

Kök
Välplanerat kök från Myresjökök med vita över- och underskåp. Kakel i turkos ton ovanför arbetsbänken bryter av på ett smakfullt sätt. Naturlig plats för matbord invid köksfönstret. Spis med induktionshäll, diskmaskin samt skafferi och städskåp. Vitmålade väggar och även här ligger det klassiska parkettgolvet. 

Baksidan huset
Njut av den svalare sidan där solen kommer ca kl 16.00 på sommaren. Här finns både gräsmatta men också en stor altan för den som både vill njuta av loungehörna samt en större matplats för grillkvällar. 

Övervåningen (Hela övervåningen har vattenburna radiatorer i samtliga rum).

Allrum alternativt sovrum
Väl tilltaget vardagsrum/allrum eller möjlighet att dela av för att få ytterligare ett sovrum med utgång till husets terrass. vacker tapet i gröna toner och parkettgolv. 

Terrassen
Från denna otroliga terrass ser man Mälarens vatten och ut över det grönskande området. Terrassen är belägen i ett soligt söderläge. 

Badrum
Stort badrum med vitt kakel och grått klinker. Handfat med kommod och stort hörnbadkar. Elektrisk handdukstork och eldriven golvvärme. 

Master Bedroom
Tapet i harmonisk ton och ekparkett på golv. Förutom att man når husets stora klädkammare finns det gott om plats för övrig förvaringslösning i sovrummet förutom en större dubbelsäng. 

Barnrum
Välplanerat och lättmöblerat barnrum närmast Master Bedroom. Sovrummet är målat i två färger och på golvet finns det fina parkettgolvet. En garderobsvägg mot ena sidan. 

Gästrum eller barnrum 2
Alla sovrum ligger i fil med fönster mot baksidan. Även detta rum är välplanerat och rymligt. Även här finns garderober.