BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Solberga

Folkparksvägen 130

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 7521
  • 3433
Värdera din bostad

Beskrivning

Det är inte ofta som 4:or är till salu i populära Brf Solberga Torg men nu äntligen! Nuvarande ägare har bott i bostaden sedan första inflytt och trivts riktigt bra både i lägenheten och i området. Tilltalande planlösning med bl.a tre rymliga sovrum, tilltagna sällskapsytor och en solig balkong. Badrummet är rymligt och har bl.a härlig golvvärme. 

Som boende här har du nära till natur, service och allmänna kommunikationer. Bokstavligen ett stenkast bort, på andra sidan gatan, finns charmiga Klacktorget med bl.a matbutik, restaurang och gym. 
Om du inte vill promenera till Älvsjö station så trafikerar buss 142 precis utanför dörren. Solberga och Älvsjö är i ett expansivt skede, bl.a har nya bostäder kommit till och det planeras för flera. Älvsjö Torg har moderniserats och där finns nu caféer, restauranger, apotek, florist och mataffär. I Älvsjöstaden har nyligen Texas Longhorn öppnat. 

Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. 

Generellt om lägenheten

Balkong
Balkongen blir verkligen till ett extrarum under den varmare årstiden. Med utemöbler och växter blir den till en grön oas där man gärna umgås med familj och vänner, det perfekta stället för middagarna under sommarhalvåret. Placeringen bjuder på många soltimmar från dag till kväll. För den som önskar finns möjlighet att glasa in balkongen, vänligen kontakta styrelsen för mer information.

Vardagsrum - fokus på umgänge

Det som utmärker hemmet är den trevliga planlösningen med öppna sällskapsytor och sovrum som ligger privat avskilda. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och förslagsvis bokhyllor. Från rummet har du en trevlig vy mot köket. 

Smakfullt kök - med plats för många gäster
Att köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet resulterar i trevliga sällskapsytor. Köket går i en smakfull färgskala med vita profilerade köksluckor och bänkskiva av ek. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av diskmaskin, mikro, ugn, hällspis samt kyl och frys. Intill fönsterpartierna ryms ett matbord för 6-7 personer. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att det går att duka upp för större sällskap vid behov. 

Badrum
Badrummet är rymligt och går i en sober färgskala med ett grått klinker på golvet och ett kakel på väggarna. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och praktiska väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med badkar, WC, handfat med kommod och badrumsskåp. En trevlig detalj är den härliga golvvärmen.

Sovrum 3
Ett rofyllt rum med plats för säng och nattduksbord. Från fönstret har du utsikt över träd som snart bjuder på underbar grönska. 

Sovrum 2
Sovrum 1 och 2 ligger privat avskilda från sällskapsytorna och i praktisk anslutning till gästtoaletten. Här kan du möblera med en säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord. Även det här sovrummet har ett insynsskyddat läge.

Sovrum 1 - med klädkammare
Bostadens största sovrum ligger fritt från insyn och har gott om utrymme för en större säng och nattduksbord. Härifrån nås en klädkammare. 

Gästtoalett 
Gästtoaletten har en bra placering intill hallen och två av sovrummen.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har plats för hatthylla, byrå och spegel. För de ting som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer det externa förrådet till användning, det nås smidigt från entreplanet i fastigheten.