BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka/Järla sjö

Järlasjöbrinken 6

  • 2 rum och kök
  • 75 kvm
  • 4.650.000 kr / Såld

Beskrivning

Äntligen har ni chansen att köpa denna fantastiskt fina och unika lägenhet i Järla sjö med Nackas bästa läge. Här bor man med en direkt vattenkontakt och en oslagbar utsikt, en perfekt bostad för dig som söker efter det lilla extra. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, stora fönsterpartier samt en rymlig balkong i soligt söderläge. Perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till City. Detta är en lägenhet ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av inbyggda garderober. Från hallen når man vardagsrummet som har fantastisk utsikt som ligger i delvis öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är öppet och ljust tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Här får man enkelt plats med stor soffgrupp, soffbord och annat möblemang. Från vardagsrummet kommer man ut till den fantastiska balkongen som är hjärtat av hela lägenheten. Stor balkong som rymmer större sittgrupp och gröna växter. Oslagbar vattenutsikt och sol hela dagen.

Köket är stort och smakfullt renoverat (2016) med mycket goda förvarings och arbetsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Matplats för större sällskap intill det härliga burspråket. 

Bostaden erbjuder även ett stort sovrum som rymmer större dubbelsäng. Bra förvaring i form av inbyggda garderober. Även från sovrummet har man den fantastiska vattenutsikten. Stort och fräscht badrum med wc, badkar, handfat, handdukstork, golvvärme, vädringsfönster samt tvättmaskin och torktumlare. 

 

- Bo granne med vattnet

- Bra planlösning med stora och öppna rum

- Fantastisk vattenutsikt

- Stort och välplanerat kök

- Genomgående ekparkett

- Övernattningslägenhet inom föreningen

- Egen badbrygga i föreningen

- Möjlighet att fiska kräftor i sjön