BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö Långbro

Långbrovägen 67

  • 6 rum och kök
  • 152 kvm
  • Såld
  • 12373
  • 14978
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga 30-talsvilla om 6 rum och kök med friköpt tomt i trivsamma Långbros villakvarter. Det är mycket väldisponerade ytor på två bostadsplan och dessutom ett källarplan innehållande bl.a. garage.

Entréplan
När ni kliver in i huset möts ni första av en ljus rymlig hall. En bit in i huset finner ni ett stort trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och ett riktigt läckert stavparkettgolv i originalskick. Från vardagsrummet når man sedan via dubbla skjutdörrar ett rum som med fördel kan användas som TV-rum, sovrum eller varför inte som matsal vid festliga tillfällen. På entréplan finns också en ljus härlig veranda där man gärna möter våren lite tidigare på året och förlänger sommaren på höstkanten. Vidare finns ett bra kök och en toalett med wc och handfat med kommod.

Övre plan
Går man sedan upp en våning kommer man först till en ljus trevlig övre hall. I anslutning till övre hallen via ett litet rum med bra förvaringsmöjligheter finns en mysig balkong med en härlig utsikt över den närmsta omgivningen. På övre plan finns också tre bra sovrum. Sovrum 1 är stort och rymligt med fönster i två väderstreck. I sovrum 2 och 3 finns flertalet garderober för bra förvaring. Här finner ni också ett badrum med fönster för bra ljusinsläpp och vädring samt wc, handfat och duschkabin.

Källarplan

Längst ner i huset, i källarplanet finns ett stort rum som passar alldeles utmärkt till någon av familjens juniorer, kanske som gästrum eller …… Det är bara fantasin som begränsar. Här finner ni också tvättstuga, duschrum och bastu samt garaget. Det finns en egen ingång till källarplanet.

Vind
För den som behöver plats för förvaring finns en rymlig vind högst upp i huset.

Tomten
På den fina friköpta tomten finns gott om plats för spel och lek samt flertalet fruktträd och bärbuskar, bl.a. ett plommonträd och fyra äppelträd av olika gamla sorter som t.ex. Åkerö och Ringstad.
Utanför garaget finns plats för en bil.


Det är nära till förskolor, skolor och bra allmänna kommunikationer.