BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 125, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 8976
  • 2802
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 3:a högst upp i huset med mysig balkong mot lummiga bakgården.
Lägenheten är genomgående välplanerat med två rymliga sovrum och en underbar balkong. Generösa sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och vackra ytskikt. Stort och påkostat badrum med tvättpelare, dusch och badkar samt en gästwc. Trevligt område med Årstatorg nära inpå. Flera förskolor och lekparker i området. Här kommer ni att trivas i en välskött och populär förening med gemensam bastu, övernattningslägenhet och terrass.

Balkong
Mysig och rymlig balkong som under sommarmånaderna blir som en förlängning av lägenheten. Balkongen når man via vardagsrummet.

Kök & Vardagsrum
Snyggt, stilrent och välplanerat kök som har en halvt öppen planlösning in mot vardagsrummet. Den sociala planlösningen gör att man får plats med en större matplats om så önskar. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt bra arbetsyta. Vardagsrummet med det vackra originalgolvet har gott om plats för större soffhörna. 

Sovrum 1
I fil med köket når man det som för tillfället används som master bedroom. Stort nog för större dubbelsäng och garderobsvägg. Fönster in mot lugna bakgården. Direkt i anslutning till den lilla hallen utanför når man bostadens gäst-wc.

Sovrum 2 
Även detta sovrum är stort och välplanerat. I dagsläget används rummet som barnrum. Mycket bra förvaring via den platsbyggda garderobsväggen. 

Badrummet
Påkostat badrum med både stort hörnbadkar och separat dusch. Handfat, toalett samt tvättpelare får också plats i detta generösa badrum. Helkaklat i varma jordnära toner. 

Gästwc
Nyrenoverat gästwc. 

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. Här finns plats för både avhängning av ytterkläder och skor, men också övrig möbel om så önskas.