BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Birkastan

Drejargatan 1, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 7714
  • 6296
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en 1920-tals pärla på bästa läge i Birkastan. Tre trappor upp i detta vackra hus finner vi en optimalt planerad lägenhet om 45 kvm. Här finns välbevarade detaljer så som fina trägolv, högt i tak samt fantastiskt spröjsade fönster och franska balkongdörrar. Både kök och badrum är smakfullt renoverade.
Hela lägenheten är i mycket bra skick och såväl kök, badrum samt ytskikt är i ett fräscht utförande. Köket är fullutrustat och erbjuder både bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet erbjuder såväl en matplats med rum för flertalet personer samt soffa med tillhörande möblemang. Genom vackra dubbedörrar nås sovrummet som har gott om plats för en större säng samt övrigt önskat möblemang. Förvaring finns i en generös walk in closet i hallen. Badrummet är helkaklat med wc, handfat med kommod samt dusch. Ett separat källarförråd hör till lägenheten.

Här bor du på en tvärgata till Rörstrandsgatan med bästa läge i Birkastan och har närhet både till tunnelbana (grön linje) samt bussar vid Sank Eriksplan. Här finns även flygbuss mot Arlanda. Rörstrandsgatans breda café- och restaurangutbud ligger runt husknuten, samt flertalet matbutiker. Du når Vasaparken på ett par minuters promenad bort, såväl som den populära promenadsträckan runt Kungsholmen på andra sidan Sankt Eriksbron.

- Välbevarade originaldetajer
- Öppen planlösning mellan kök och vardasgrum
- Mycket smakfullt renoverat kök och badrum
- Vackra spröjsade fönster
- Exra förvaring i en generös walk in closet
- Franska balkongdörrar
- Välskött brf med bra ekonomi
- Tillhörande separat källarförråd
- Mycket populärt område i Birkastan
- Nära service och kommunikationer