BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Parkgatan 10, 2tr

  • 2.5 rum och kök
  • 60 kvm
  • 5.150.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende med optimal planlösning, generös takhöjd och fungerande öppen spis med möjlig balkong på bästa adress precis intill Kronobergsparken!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och fri utsikt mot en Stockholms vackraste parker.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och fungerande öppen spis. Kök i fint skick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med badkar. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Ett ytterligare "halv-rum" finns i anslutning till hallen som idag används som matplats. Potentiellt kan detta även kunna nyttjas som ett mindre barnrum vid behov.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Råvindar finns som dold tillgång i föreningen och vid ev. försäljnnig av denna har föreningen möjlighet att ev. bli skuldfri på sikt.

Bygglov för balkong har sedan tidigare beviljats i lägenheten från köket ut mot innergården. Detta behöver dock förnyas. Grannar ovan och under har redan byggt balkonger i samma linje av fastigheten.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende på bästa adress

- Magisk utsikt mot vackra Kronobergsparken

- Fungerande öppen spis

- Möjlig balkong mot innergård

- Toppfin och ljus

- Generös takhöjd

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Stabil Brf