BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra - Ormkärr

Glanshammarsgatan 91

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • 2.250.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen välplanerade lägenhet med otroligt välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En uteplats som verkligen blir ett extra rum att njuta på för familj och vänner - sydvästläge med grönskande omgivning - harmoni är ordet!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en suverän uteplats mot grönska i bästa sydvästläge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Stambytt badrum, ett renoverat härligt kök och generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot den grönskande gården och solens strålar under dagen och kvällen - perfekt sydvästläge. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Tapetserade väggar. Från vardagsrummet har man ingång till klädkammare. 

UTEPLATS
En verkligen generös uteplats var plats finns för soffgrupp, barnens lek, och grönskande odlingar. Uteplatsen omgärdas av grönskande buskage och gräsytor, finns utmärkt med plats för barnens lek med andra ord. Läget i sydväst med sol under stora delar av dagen och mot kvällen gör det verkligen till ett extra rum för skönt häng! Minimalt med insyn sommartid tack vare de grönskande omgivningarna. 

BADRUM
Ett stambytt badrum med fint kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. Badrumsskåp med god förvaring och spotlight.

KÖK
Ett fint och stilrent kök från 2014 med fokus på matlagning och umgänge. Plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med fönster mot lugn gård. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns plats för garderober och i det mindre finns inbyggda garderober. Möjlighet finns att bygga in garderoberna med klädkammaren för en en utmärkt walk-in-closet, eller kanske varför inte göra rummet större helt enkelt. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderober. Plats finns för garderob och klädavhängning. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.