BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stockholm - Norrmalm

Kammakargatan 70, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • 3.280.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade studiolägenhet med nybyggd balkong, belägen högt upp i en välbevarad 40-talsfastighet.

 

Här bor du på en av Vasastans absolut bästa adresser med direkt närhet till allt du kan önska

dig. Föreningen är välskött och avgiften är mycket låg. Det är fritt fram att närsomhelst nyttja de två gemensamma takterrasserna med solläge och härlig utsikt över takåsarna. Lägenheten passar bra för två eller för dig som bor själv. Den öppna planlösningen mellan det fullt utrustade köket och det luftiga sällskapsrummet skapar ett socialt hem att trivas i. Praktisk sovalkov med plats för bredare säng. Lägenheten bjuder på en dusch/wc i gott skick samt en funktionell hall med god förvaring. Den optimala planlösningen, läget och praktiska lösningar gör detta till ett riktigt drömboende.

 

På Kammakargatan 70 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande city. Här finns allt man kan önska sig i form av matbutiker, restauranger, barer, caféer och bra kommunikationer. Närheten till allt är

slående då angränsande stadsdelen Kungsholmen och City ligger inom fem minuters gångavstånd. För den som vill ha lite andrum från stadspulsen finner man även Tegnérlunden och Vasaparken alldeles intill kvarteret.

 

- Suveränt cityläge med närhet till allt

- Nybyggd balkong (jan 2019)
- Två takterasser i föreningen

- Stabil föreningen med ordnad ekonomi och låga avgifter
- Garage i fastigheten
- Kombiugn med varmluft och microfunktion

- Diskmaskin (60cm bred)

- Ett vindsförråd hör till lägenheten