BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Fågelsångsvägen 13

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 3.850.000 kr / Såld

Beskrivning

Ett hem för den kräsne!  Välkommen till denna synnerligen tilltalande bostad om två rum och kök med mysig balkong i populära Gröndal.

Genomgående exklusiva skandinaviska materialval och en härlig takhöjd i hela lägenheten. Hall med goda förvaringsmöjligheter, stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare med överliggande klädvårdsbänk, kök med stenskiva i öppen planlösning till vardagsrummet med utgång till balkongen. De stora fönsterpartierna skapar ett trevligt ljusinsläpp som tillsammans med det ljusa golvet lyser upp lägenheten. Väl tilltaget sovrum i lugnt läge och hotellkänsla med heltäckningsmatta. I fastigheten finner ni även garage och förråd som nås via hissen. Föreningen håller just nu på och planerar bygget av en magisk terrass högst upp i huset för föreningens medlemmar. 

I Gröndal har du allt. En idyll med lummig grönska, småstadsliv, ett rikt kulturutbud och flera badplatser. Här kan du slå dig till ro samtidigt som du har storstadspulsen runt hörnet. En perfekt kombination av två världar.

Sammanfattningsvis ett mycket tilltalande boende med ett kanonläge. Lägenheten erbjuder kort och gott alla de bekvämligheter som önskas.

Hjärtligt välkommen på visning!

 

 

Generellt om bostaden

- Exklusiva materialval

- Genomgående ekparkett 

- 2,7 meter i takhöjd

- Kök från Marbodal 

- Stenbänkskiva i kök

- Balkong på ca 14 kvm i söderläge

- Optimal planlösning

- Gott om förvaringsmöjligheter

- Heltäckningsmatta i sovrum

- Populär och stabil förening

- Bygge av takterass på gång