BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöqvarn - Nacka

Sjökvarnsbacken 4

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 3493
  • 4338
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad med 3 meter takhöjd i en stabil och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad med stora fönsterpartier mot en magisk och unik terrass om ca 30 kvm. Terrassen kan nyttjas för att grilla och ha trevliga sommarcocktails på. Välkomna till er nya drömbostad.

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två sovrum där master bedroom är väldigt generöst med en vacker walk-in-closet. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Välplanerade sovrum med plats för säng, klädförvaring och skrivbord. Nytt och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, spisfläkt samt kyl/frys och diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats mellan kök och vardagsrum med plats för 6-8 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Terrassen nås från vardagsrummet och är hela 30 kvm stort. Terrassen kommer användas flitigt under sommarhalvåret och varför inte sätta igång grillen en vinterdag för att avnjuta måltiden i den vackra bostaden. Terrassen kan möbleras med stort matbord, lounge möbler och andra stora utemöbler.

Perfekt planerat badrum med tvätt- och torktumlare ovanpå varandra. Snygg vitt tvättställ, spegelskåp ovan med belysning. Dusch inom svängbara dörrar i glas med dusch set och en wc. Ljust klinker och helkaklade väggar i vitt. 

Bostaden har genomgående vitpigmenterat enstavs ekparkettgolv och ljusgrått målade väggar. Takhöjd om 3 meter som ger en fantastisk luftig känsla. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus och postboxar. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Gångavstånd till Henriksdal med fantastiska kommunikationer
- Fantastisk terrass om ca 30 kvm
- 3 meter i takhöjd
- Ett stenkast ifrån trevliga restaurangen Boule & Berså
- Vatten inom promenadavstånd
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Bara att flytta in