BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Ormingeringen 25A

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2528
  • 1712
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och otroligt bra placerad bostad i en stabil och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad i gavel mot sydväst. Läget är bra med sol på eftermiddagen till kväll på den fina insynsskyddade balkongen. 

Bostaden är smakfullt inredd i häftig tidstypisk stil med en luftig och bra planlösning med möjlighet till två bra sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Välplanerat sovrum med plats för större säng, klädförvaring och skrivbord. Häftigt origianl kök i bra skick som tar dig tillbaka i tiden. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl/frys, micro och ugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid väggen mot vardagsrum med plats för 4 personer, denna vägg kan man ta bort för att öppna upp för en öppen planlösning. Balkongen nås från vardagsrummet i ett soligt sydostligt läge utan insyn. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid i ett av föreningens bästa lägen för denna storlek. 

Badrummet är i välhållet skick från stambytet. Perfekt planerat med plats för tvätt- och torktumlare ovanpå varandra bredvid badkaret. Utrustat med handfat med spegelskåp ovan. Badkar med dusch och en wc. Grå våtrumsmatta och helkaklade väggar. 

Bostaden har genomgående plastgolv och varierat med målade och tapetserade väggar. Taket är vitmålat. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Bra balkongläge mot ett soligt västerläge.
- Balkongläge som är insynsskyddat
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, ca 4172 kr lån/kvm
- Välhållet skick
- Attraktivt storlek där inga innerväggar är bärande