BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kebnekaisevägen 6

  • 3 rum och kök
  • 56 kvm
  • 3.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna smart planerade trea med gott om förvaringsutrymmen, genomgående fräscha ytskikt och en härlig balkong med förmiddagssol.

Klassisk Tranebergslägenhet med fiskbensparkett, högt i tak och genomgående marmordetaljer.

Lägenheten har två sovrum, ett större och ett mindre som kan fungera som kontor, barn- eller gästrum. I lägenheten finns det en mängd platsbyggda originalgarderober som erbjuder en härlig förvaring. Badrummet är fräscht med kakel och klinker. Utrustat med dusch, tvättmaskin, handfat samt wc. Dessutom finns ett fönster för trevligt ljusinsläpp. Köket är välplanerat och ger en modern känsla med genuina originaldetaljer kvar. Kyl/frys, ugn med spis och fläkt samt gott om förvaring och fina arbetsytor. Vardagsrummet är öppet i härligt gavelläge med fint ljusinsläpp och utrymme för matbord samt soffgrupp. Balkongen ligger i härligt solläge med möjlighet till möblering.

Här bor du i ett ostört läge med grönskan och Mälaren runt knuten på lugn återvändsgata. Närheten till innerstaden är slående trots Tranebergs lummighet och småstadskänsla. Vid Alviks torg har du allt du kan tänkas behöva vad gäller närservice. Dessutom är Alvik en strategisk knutpunkt för kollektivtrafiken med tunnelbana, tvärbana samt bussförbindelser. Närhet till större shoppingcenter som Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Vällingby Centrum, grönområden i form av större skogspartier och småsjöar som Lillsjön, Kyrksjön och Judarn gör Bromma till ett perfekt ställe att bo på.
Grönskande omgivning och kort gångavstånd till tunnelbanan i Alvik som tar dig till T-centralen på ca 10 minuter.
Välkommen på visning!