BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen - Stockholm

Eva Bonniers gata 6, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 4425
  • 3940
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välbevarade funkis 3:a med rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt inglasad balkong i rakt söderläge. Lägenheten renoverades varsamt under 2013 med fokus på att behålla fina originaldetaljer såsom innerdörrar, redalådor, köksskåp, hatthylla. I samband med renoveringen lade man in ett vitoljat furulamellgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och övrig möblering samt stort kök med matplats. Två rymliga sovrum samt mycket bra förvaringsmöjligheter tack vare flera inbyggda garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin, plats för badkar som finns kvar i förrådet.

Populär och välskött förening med låga avgifter och alla stora renoveringar genomförda. Centralt belägen nära Fruängens trevliga centrum med bl. a. T-bana, mataffärer, restauranger och övrig service. Kort promenad till vackra Långbro park och Långsjön med fina promenadstråk, motionsspår och badmöjligheter.

- Optimalt planerad 3:a med vitmålade väggar och på vissa väggar framtagen råbetong.
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Inglasad balkong i söderläge
- Hiss som rymmer barnvagn
- Fina originaldetaljer bevarade
- Väl tilltaget vardagsrum
- Stort kök med matplats
- Två rymliga sovrum
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Vind och källarförråd om ca 2,5-3 kvm.
- Helkaklat badrum med tvättmaskin
- Nära till Fruängens centrum med T-bana, mataffärer och övrig service
- Kort promenad till mysiga Långbro park och Långsjön



Säljarna berättar

”Morgonljuset i lägenheten är helt magiskt och det känns lite som att bo bland trädtopparna trots att den ligger 2 trappor upp. Vi har älskat att få bo så nära några av Hägerstens bästa smultronställen och samtidigt ha 3 minuter till tunnelbanan. Närheten till både stad och land. 10 minuter till Hornstull och 10 minuter till härliga stränder vid mälaren.

En favorit är att låta balkongen bli till ett extrarum att sitta i för en middag eller en sen frukost i vårsolen.”