BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 232

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 3880
  • 2333
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och perfekt planerade 3:a med stor balkong med bästa solläge. Bostaden är nyproducerad och toppmodern med stilrena materialval och belägen i ambitiösa Älvsjöstaden. När Älvsjöstaden står färdigt blir det en levande miljö med en blandning av hyresrätter, bostadsrätter, butiker, restauranger och uteserveringar. Mellan de nybyggda kvarteren anläggs grönskande innergårdar och inspirerande parkstråk som balanserar stadsmässiga kvaliteter med hemtrevliga. Här finns plats för både samvaro och avskildhet, vila och aktivitet. Välkommen till Entrékvarteret!

Generellt om lägenheten
Här finner ni en mycket påkostad och stilren lägenhet belägen med en stor härlig balkong, tjusig utsikt och en genomtänkt layout. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.  

Balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. 

Kök - Njutning och umgänge
Toppfräscht kök med fokus på njutning och umgänge med matplats för det stora sällskapet. Köksutrustningen består dubbla kyl/frysar, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd micro och ugn. 

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med den solrika balkongen. Rummets yta och disponering gör att man med enkelhet kan möblera efter behov. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet ligger i ostört läge mot föreningens innergård. Här finns plats för såväl dubbelsäng och arbetshörna som extra garderober. Det  andra sovrummet har även de mycket god möblerbarhet och plats för såväl rejäla sängar som skrivbord och övrigt passande möblemang. Även här finns bra förvaring i form av stor Elfa inredd garderob med skjutdörr i spegel.  

Stort badrum - Problemfria mornar!
Stort badrum med dusch och extra stor duschvägg. Badrummet är utrustat med wc, handdukstork, handfat med tillhörande underskåp. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaringskåp över. 

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en rejäl garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.