BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Sågverksgatan 83 1tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.450.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkomna till populära Stureby! Nu är det dags för en riktigt charmig och fin 2a som är belägen i mycket välskött förening med god ekonomi att hitta ny ägare. Lägenheten har en väl disponerad och trevlig planlösning var man nyttjat ytorna på ett ypperligt sätt. Framförallt köket som verkligen har plats för många kring matbordet där 4-10 personer ryms, gott om arbetsytor för hemmakocken att briljera på och bra med förvaring - verkligen en plats för socialt umgänge.

Balkong i bästa sydvästläge - perfekt för soldyrkaren, balkongen är dessutom belägen mot föreningens grönskande gård precis bredvid ett litet skogsparti, där råder lugn och harmoni. Stambytt badrum, bra  förvaringsmöjligheter, lättmöblerad och genomgående en mycket trivsam bostad. Föreningen är riktigt bra och välskött med låg belåning var stora renoveringar är gjorda. Läget är optimalt för dig som vill bo mysigt och lugnt i ett attraktivt område nära goda kommunikationer till både buss och  tunnelbana!  

Välkomna på visning!

VARDAGSRUM - UTGÅNG BALKONG

Ljust och rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär. Här får både soffgrupp och övrigt möblemang plats på ett naturligt sätt. Generösa fönster där solens strålar tittar in under stora delar av dagen och mot kvällen vilket skänker en behaglig känsla och ljus till vardagsrummet. Originalgolv i ekparkett samt genomgående ljusa, målade väggar. 

Balkongen ligger i ett perfekt sydvästläge vilket för soldyrkaren är bästa läget. Även för den som gillar grönskande odlingar så är läget perfekt - dina blommor kommer stormtrivas. 

KÖK

Ett rymligt och charmigt kök med fokus på matlagning och umgänge, gott om plats för matbord för 4-10 personer och alltså en perfekt plats för social samvaro. Gott om arbetsytor, kyl och frys, gott om förvaringsmöjlihgeter, diskmaskin bland mycket annat.  

SOVRUM

Rofyllt sovrum som vetter mot gården, i rummet finns plats för såväl säng som övrigt passande möblemang. Rymlig klädkammare. 

BADRUM

Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, dusch, värmeslinga för handdukar och tvättmaskin/tumlare. 

HALL

Välkomnande hall med ingång till lägenhetens olika rum. Här finns plats för ytterkläder och även garderober för avhängning samt skåpförvaring i takhöjd. Klinkergolv i sandsten. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör två bra förråd, ett större och ett mindre.