BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 22, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här uppe på höjden, på mysiga och lugna Sturehillsvägen, finner ni denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade gavel 2:a. Bostaden är högt belägen med ostört gårdsläge och genomående planlösning som ger underbar och fri utsikt över stans takåsar. Här finns även utgång till en stor balkong med bästa solläge som man med fördel kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen med den underbara utsikten i bakgrunden.  

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i tre väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 och 160 som tar en till Liljeholmens C och in andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum med gavelläge och gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar utsikt över stans takåsar. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor solig balkong som ligger med fri utsikt över gården och taåsar. Balkongen har bästa solläge med eftermiddagssol och här kan med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med grått kakel ovanför. Köksutrustningen består av rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, rostfri spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn.

Sovrum
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge med två generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn över skogsparti. För förvaring finns en mycket rymlig klädkammare inredd med elfasystem som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum 
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och grafitgrått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, torkställning, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch med duschvägg i glas. I badrummet finns även en tvättmaskin med kombinerad torktumlare med praktisk bänkyta med förvaring ovanför. 

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en inbyggd garderobsvägg med skjutbara dörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.