BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Råsundavägen 59

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 4417
  • 3279
  • 4663
Värdera din bostad

Beskrivning

Här har du chansen att forma ditt drömboende! På bästa adress i Solna finner vi här en välplanerad rymlig trea om 77 kvadrat med fönster i flera väderstreck.

Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare generösa sällskapsytor, vacker fiskbensparkett och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finner vi ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp samt önskad möblering, två rymliga rogivande sovrum, samt badrum. Rymligt kök där det stora fönstret låter ljuset flöda in. I den välkomnande entrén finns utmärkta förvaringsmöjligheter.

En väl genomtänkt helhet som tillsammans med den vackra fiskbensparketten, de stora fönsterpartierna samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt boende.

 

 

 

Här bor du bokstavligen nära allt man kan önska; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, vatten, grönområden, förskolor, skolor. Närheten till såväl city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Ett boende att längta hem till  - Varmt välkommen!

- Gavellägenhet med härligt ljusinsläpp

- Ytoptimerad trea i eftertraktat läge

- Stora fönsterpartier i flera väderstreck

- Vacker fiskbensparkett

- Utmärkta kommunikationer

- Nära både natur samt stadspuls