BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro park

Blågransvägen 6 1tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 3789
  • 8600
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna toppmoderna 55-plus bostad belägen i grönskande Långbro park, med närhet till skog, kommunikationer, service och expansiva Fruängen och Älvsjö som kommer än mer sätta sin prägel på detta charmiga område. Långbro park är verkligen en levande park med en blandning av bostäder, Värdshus, parkdamm, lekparker, promenadstråk, café och gräsytor - harmoni är ordet! Äldre bebyggelse med pampiga gamla Långbro sjukhus från början på 1900-talet, samt mer moderna flerbostadshus skapar en mycket trivsam miljö att bosätta sig i. Här finns plats för både samvaro och avskildhet, vila och aktivitet. Välkommen till Långbro park!

Generellt om lägenheten
Här finner ni en mycket påkostad och stilren lägenhet belägen en trapp upp i huset med en av Långbro parks bästa balkonger, suveränt solläge och en genomtänkt layout. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Samtliga fönster i bostaden har perforerade persienner och spegeldörrar vilka ökar komforten. 

40 kvm balkong - en oas för harmoni
Med bästa solläge i syd och sydväst har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På terrassen finns gott om plats för en grill, loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Storleken på terrassen gör att det även finns plats för grönskande odlingar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Terrassens betonggolv har ”sandblästrad” golvyta för att kännas behaglig att gå på och för att vara lättskött. Markisen, som täcker större delen av terrassen, styrs via fjärrkontroll.

Kök - Njutning och umgänge
Fint kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksluckorna är vitlackerade och försedda med handtag i metall, bänkskivor i ek och en robust rostfri designad bänk med två diskhoar.  En arbetsbänk i ek mot fönster och en mobil köksö mot vardagsrummet - perfekt för köksbestyren och umgänge när vänner kommer på besök. Köksutrustningen består av fullhöjd på kyl och frys (Electrolux), micro (Whirlpool),diskmaskin (Electrolux) , spishäll(Electrolux), spisfläkt i ventilationstyp (Futurum), samt inbyggd ugn (Electrolux) i högskåp. Kök och vardagsrum har genomgående golv i ekparkett.

Vardagsrum
Ljust och stort vardagsrum med fönster i tre väderstreck i den öppna planlösningen med köket. Från vardagsrummet finns utgången till terrassen. Rummet är lättmöblerat vilket skapar en social bostad som inbjuder till umgänge med familj och vänner.  Utsikten mot Långbro park och de äldre byggnaderna från början av 1900-talet blir påtaglig mot det gamla ”Stora Kvinns-huset” och det lilla Lusthuset.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två bra och möbleringsvänliga sovrum. Båda rummen har golv i ekparkett. Det största rummet har fönster ut mot terrassenoch Herrängsskogen, ingång till klädkammare och gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. Det andra sovrummet med utsikt mot gamla ”Stora Kvinns-huset” är något mindre men med god möblerbarhet och plats för säng som skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Badrum
Här finns ett snyggt och rymligt badrum med massagebadkar (Gustavsberg) med duschvägg i klarglas, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp och ett badrumsskåp. Golvet har ljusgrå klinker med inbyggd golvvärme(el) och väggar klädda med kakel.  Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med praktisk bänkyta. Det finns eluttag och avlopp förberett för ev. installering av tvättmaskin och torktumlare.  

Hall
Välkomnande och rymlig möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter, ingång till utmärkt klädkammare med två garderober. Både hall, och klädkammare har golv i ekparkett. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.