BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Kallforsvägen 26

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld

Beskrivning

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VIP-VISNING!
Accepterat pris.

Välkommen till denna verkligen charmiga 2a med en riktigt vass planlösning som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. Harmoni är ordet!

Ett suveränt kök som verkligen bjuder in till skönt häng, gott om plats för matbord och flertal sittandes med fönster ut mot grönskande skogsparti. Charmigt original och ett riktigt mysigt bond-kök helt enkelt. En balkong mot gården i abslut bästa sydvästläge var solen värmer under dagen och kvällen - en oas för soldyrkaren. Stambytt fint badrum och bra förvaringsmöjligheter i hallen med inbyggda garderober. Stort vardagsrum och sovrum var man nyttjat varje kvadratmeter på ett ypperligt sätt. Smart planerad är ordet. En välskött HSB-förening var de stora renoveringarna är gjorda och var man har ett flertal lokaler som genererar intäkter. Läget bara några minuter från Bandhagens t-bana och centrum och förstås toppen. En lägenhet med goda möjligheter att verkligen anpassa sitt boende efter ditt eget drömboende.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. En suverän balkong mot gården i abslut bästa sydvästläge med sol under stora delar av dagen och mot kvällen - perfekt att avnjuta ett kallt glas vin med sina vänner. Målade väggar och fint ekparkett på golvet. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet. 

BADRUM
Snyggt stambytt badrum från 2010 med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch.

KÖK
Ett fint och charmigt kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök var charm och funktionaliteten verkligen går hand i hand - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM
Ett utmärkt sovrum med fönster mot grönskande skogsparti. Gott om plats för dubbellsäng och förvaringsmöjligheter. 

HALL
En välkomnande utmärkt hall med goda avhängningsmöjligheter och även inbyggda garderober. Här skulle man med smarta förvaringslösningar kunna frigöra ytterligare förvaring. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.