BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Korphoppsgatan 22

  • 3 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 5371
  • 2775
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en våning med känslan av lyx! Här finns ett luftigt vardagsrum med trevliga sällskapsytor där man gärna umgås med familj och vänner. Här står ljus och rymd i fokus tack vare stora fönsterpartier samt fransk balkong som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och trivsam utsikt. Det finns gott om plats för en större soffgrupp och tillhörande mediamöbel.

Den trevliga sociala planlösningen fortsätter in i det genomgående köket med goda förvaringsutrymmen och beredningsytor. Väl tilltagen yta för större matbord som rymmer många middagsgäster.

Lägenhetens master bedroom är rogivande och vetter mot föreningens lummiga innergård. Här finns plats för såväl dubbelsäng som generösa förvaringsmöjligheter i den rymliga garderobsväggen. Från sovrummet nås balkongen som är en mysig plats att spendera tid på från tidig vår till sen höst. Här har du gott om plats för möblering efter önskemål.

Det andra sovrummet vetter även detta mot gård och har även plats för skrivbordshörna samt garderobsförvaring.

Vi finner ett helkaklat badrum i naturnära färger med vägghängd, tvättmaskin samt torktumlare. Förutom den exklusivt platsbyggda garderobsvägg i fullhöjd som återfinns i lägenhetens entré finns även en klädkammare/förråd som extra komfort.

Trevlig och uppstyrd förening som tar hand om sin fastighet. Goda kommunikationsmöjligheter via buss och tvärbana som tar dig över hela stor Stockholm på ett smidigt sätt.

Unikt i sjöstan, ett tillfälle ni inte får missa!