BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Alströmergatan 49, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 4068
  • 4520
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet belägen på attraktiv adress. I välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Lägenheten har ett lugnt läge mot lugna och enkelriktade Alströmergatan vilket skänker gott om ljusinsläpp tack vare stora härliga fönster i klassisk tjugotalsstil! Här har ni ett inflyttningsklart boende som passar perfekt både som övernattningslägenhet samt första lägenhet.

Väl inne i bostaden finner man en mycket väldisponerad planlösning med vackert välbevarad fiskbensparkett och vita klassiska väggar, detta i kombination med charmiga ursprungsdetaljer från 20-talet. Den generösa takhöjden skapar rymd till alla rum och förstärker den ljusa och öppna känslan. Ordentligt och modernt kök med induktionshäll, kombinerad ugn/micro samt ljusgråa skåp i fullhöjd. Ny elcentral med jordfelsbrytare är insatt. Här får ni även ett rymligt och stambytt badrum i ljusa färger med badkar! Praktisk inbyggd förvaring i inbyggda djupa garderober samt ett källarförråd som tillhör. 

Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan som ligger i direkt närhet utanför porten! Solid och välförvaltad trevlig förening med grönskande innergård!

- Drömläge på ostörd adress med grönskande lugn innergård
- Välbevarad charm och högt i tak vilket skapar härlig rymd 
- Yteffektiv planlösning med gott om plats för både säng, och samtliga möbler såsom matplats, soffa m.m
- Fräscht kök som renoverats 2017 med ny varmluftsugn och induktionshäll, samt smarta lösningar och fina detaljer
- God förvaring i tre inbyggda garderober och plats för loftsäng tack vare takhöjden. Nuvarande ägare har en uppfällbar säng som blir mycket yteffektivt.
- T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten