BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Hornstull

Hornsgatan 149, 3tr

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 3847
  • 2460
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges möjligheten att förvärva Södermalms bäst planerade lägenhet! Här finns oändligt med möjligheter för att passa olika konstellationer av boende och behov. Dispositionen av lägenheten kan enkelt göras om till två rum och kök, även 3 rum och kök skulle vara möjligt för maximalt utnyttjande.

Lägenheten har tidig 30-tals charm bevarad så som vackra trägolv, tidstypiska fönsterdetaljer samt serveringsskåp i finsnickeri. Välplanerad bostad i gott skick som erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, garderober och byråer, samt utrymme för middagsplats om så önskas.

Idag nyttjas lägenhet med sovalkov samt praktiskt inbyggd förvaring. Ordentligt och välutrustat kök med goda förvarings- och beredningsmöjligheter. Här finns en given plats för matplats men kan naturligt ändras om till sovrum.

Rymligt badrum med badkar, wc och kommod i naturnära färger. Här bor du i ett område med natursköna Liljeholmsviken, Långholmen samt Reimersholmes idyll runt hörnet. På lika behagligt avstånd finns Hornstullpulsen med shopping, barer och restauranger samt tunnelbana och flertalet bussar, endast 2 minuters promenad bort. Det bästa av två världar!

Välkommen till en mycket trevlig Söderpärla!

- Södermalms bäst planerade lägenhet

- Lugn och skön del av Hornsgatan

- Möjlig 2a!

- Genomgående hemtrevlig känsla

- Bevarade ursprungsdetaljer 

- Rymligt kök och bad

- Lättmöblerad med raka väggar

- Stabil och trevlig förening

- Grönskande innergård med grillmöjlighet