BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Tegelbruksvägen 1

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 6.060.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor du mitt på anrika skvallertorget, hjärtat av gamla Midsommarkransen och omgiven av härliga kulturkvarter med endast två minuter till tunnelbanan. Bostaden är belägen i en vacker och K-märkt 20-tals fastighet med skuldfri förening.

Lägenheten är i renoveringsbehov så här finns enorm potential att skapa sitt drömboende på egen hand. Förutsättningarna är dom bästa med perfekt disponerade ytor i genomgående planlösning och med underbar karaktär såsom högt i tak, trägolv och vackra spröjsade fönster. Planlösningen är optimal med dubbla ingångar från två separata trapphus. Här finns två kaklade badrum med klinkergolv, båda utrustade med wc, dusch och handfat. Stort vardagsrum som kan enkelt möblers efter behov. Generöst kök med goda förvaringsytor bakom vita köksluckor. Köket är utrustat med gasspis, kyl/frys och diskmaskin. En härlig detalj är kallskafferiet som rymmer det mesta. Bostaden har 3st sovrum, varav det större har plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Dom mindre rummet är perfekta som barnrum, arbetsrum eller gästrum med plats för enkelsäng och skrivbord. Bostaden har goda förvaringsytor via flertalet garderober och gott om plats för extra garderober för dom som vill.

Läget är det bästa. Utanför porten kan du slappna av på uteserveringen hos välbesökta Majkens cafe eller populära Ett Skafferi. I huset ligger omåttligt populära Vintagefabriken. Runt hörnet kan du njuta av den pittoreska småstadskänslan på gamla attraktiva adresser med sekelskiftesbyggnader. Endast fem minuter bort ligger prunkande Svandammsparken och med cykel når du Mälarens vatten med badplatser på cirka åtta minuter. 

 

Generellt om bostaden:
- Renoveringsbehov, unik chans att skapa sitt drömboende
- Skuldfri förening
- K-märkt 20-tals fastighet
- 2 min till tunnelbana
- dubbla badrum, båda med dusch, handfat & wc
- Perfekt planerad 4:a
- Bevarad charm som trägolv och vackra fönsterpartier
- Gott om förvaringsutrymmen
- 2st vindsförråd följer med bostaden
- Generös takhöjd