BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Bondegatan 63, 1 tr

  • 1 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • Såld
  • 319
  • 7368
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ovanligt välplanerad 1:a med balkong mot lummiga innergården. Lägenheten kan enkelt göras om till en 2:a. Socialt och smakfullt renoverat kök, stort allrum med rymlig klädkammare, stor balkong och helkaklat badrum. Här bor man några minuters gångväg från Nytorget och Södermalms puls.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Praktiskt klinkergolv med golvvärme i hallen och in mot köket, effektfull tapet på ena väggen.


Kök
Trevligt och socialt kök med fönster mot innergården, möjlighet att bygga en vägg och skapa en sovalkov. Klinkergolv med golvvärme och vita målade väggar. Renoverat kök med vita köksluckor, ekbänk och rostfria vitvaror i form av kolfilterfläkt, kyl/frys, spis och häll. Vackert kakel i turkos ton ovanför arbetsbänken. Plats för matbord för den som önskar.    
       
Allrum
Rymligt rum med utgång till balkongen som blir som en förlängning av allrummet. Vacker fiskbensparkett på golv och vitmålade väggar förutom en fondtapet i härliga färger som ger rummet karaktär. Här finns utrymme för både soffmöbel och säng om så önskas. Ingång till stor klädkammare.

Balkong
Stor balkong som vetter in mot lummiga innergården.

Badrum
Fräscht, stort och helkaklat badrum med tvättmaskin, handfat, wc och badrumsskåp.