BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Karlsviksgatan 16, 3,5 tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 3412
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna yteffektiva sekelskiftesetta om 29 kvm på mysiga Karlsviksgatan 16. Lägenheten ligger 3,5 trappa upp och är mycket ljus tack vare ett hörnläge med fönster i två väderstreck. En balkong belägen i sydostläge in mot gården är picken över i! Förening med god ekonomi och låga avgifter.

Lägenheten är mycket bra planerad med ett fullutrustat kök delvis i öppen planlösning mot resten av lägenheten. Sängen är platsbyggd med smart förvaring under. Badrummet är smakfullt renoverat med golvvärme. Genomgående för lägenheten är vitmålade väggar samt parkettgolv. Ett separat källarförråd hör till lägenheten.

Här bor du med ypperligt läge. På Kungsholmen finns närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Ett stort utbud av café- och restauranger finns nära till hands och en kort promenad bort finns Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och systembolag. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand. Runt husknuten finns parkerna Kronobergsparken samt Pontonjärparken och Rålambshovsparken.

Varmt välkommen till en lägenhet att trivas i! 

- Mycket smart planerad 
- Balkong i sydostläge mot föreningens innegård 
- Fönster i två väderstreck
- Låg avgift 
- Nyrenoverat badrum 2013
- Kök i delvis öppen planlösning 
- Tillhörande separat källarförråd 
- Nära service och kommunikationer