BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 17 B, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 3941
  • 4515
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en mycket smakfull, ljus och välplanerad 4:a med stor solig balkong. Lägenheten ligger högst upp i huset med utsikt över trädtopparna samt Globen. Fint inredd och mycket omsorgsfullt renoverad bostad. Lägenheten ligger i ett lugnt och populärt område vid Hägerstensåsen. Föreningen har både hiss och varmgarage.

Den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Trevligt vardagsrum med plats för soffa, soffbord och mediamöbel. Från vardagsrummet når ni ut till den stora balkongen i sydostläge omringad av grönska. Under sommarhalvåret kan ni utnyttja markisen.

I anslutning till vardagsrummet finner ni det stilrena och moderna köket som går i vitt. Köket erbjuder bra förvaring och arbetsyta samt matplats för 6-8 personer invid fönstret. Det finns även ett skafferi/förråd/arbetsrum inrett med hyllor. Går utmärkt att använda som ett arbetsrum om så önskas.

Lägenheten har tre fina och rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Rummen ligger på varsin sida av lägenheten. Det stora sovrummet har målats om i mörkare väggkulör för att rama in fönstret och skapa en lugn miljö

Stilrent och stor badrummet med badkar, tvättpelare, handfat, badrumsskåp, wc samt handdukstork. Badrummet har även ett stort vädringsfönster som även släpper in rikligt med ljus.

- Högst upp i huset
- Balkong mot lummig grönska
- Hög och modern standard
- Hiss i huset
- Garageplatser samt övernattningslägenhet
- Tunnelbana (röd linje) och matbutik i närheten