BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Scheelegatan 30

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 4478
  • 4410
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiska sekelskiftestvåa om 39 kvadratmeter på Scheelegatan 30. Här finner vi en mycket bra planerad lägenhet som är något utöver det vanliga! Lägenheten karaktäriseras av välbevarade detaljer så som högt i tak (ca 3.3 m), originalgolv, stora fönster samt vackra takrosetter som bidrar med karaktär. Pricken över i är balkongen som vetter mot föreingens lugna innergård. Här kan du njuta av morgon- och förmiddagssolen!

Lägenhetens hjärta är det luftiga och påkostade köket med goda förvaringsmöjligheter bakom grå skåpsluckor samt bra arbetsytor på den platsgjutna köksbänken i betong. Ovan sitter marockanskt kakel som bidrar med karaktär och fungerar som stänkskydd. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns på flertalet öppna hyllpan ovanför köksbänken. En stor spis med möjlighet till fem plattor induktionshäll samt tre ugnar är som gjort för den matlagningsintresserade! Vardasgrummet ligger i öppen planlösning och är som gjort för sociala tillställningar. Här finns även ett renoverat badrum, gott om förvaring i platsbyggda garderober längs väggen. Balkongen vetter åt föreningens lugna innergård med utsikt mot vackra fasader. Här kan man njuta av morgon- och förmiddagssolen! Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen med närhet både till kommunikationer från Rådhuset (blå linje), Fridhemsplan (blå + grön linje) samt T-centralen. Runt husknuten finner du det mesta du kan tänkas behöva så som flertalet matbutiker, systembolag, apotek, gym m.m. En kort promenad bort finner du Norr Mälarstrand med dess populära restauranger och vackra promenad- och joggingstråk.

En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par!

- Sekelskifteslägenhet med välbevarade detaljer
- Vackra originalgolv
- Högt i tak, ca 3.3m
- Social planlösning
- Ett kök utöver det vanliga
- Tvättmaskin
- Balkong in mot gården
- Stora tidstypiska fönster
- Bra förvaringsmöjligheter
- Renoverat badrum
- Låg avgift om endast 130 kr
- Tillhörande separat vindsförråd
- Nära service och kommunikationer