BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Olof Gjödingsgatan 2, vån 3

  • 2.5 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 3696
  • 1384
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende i välskött 20talsfastighet anno 1928 med optimal planlösning, generös takhöjd och fungerande öppen spis! Här bor du på en av Kungsholmens bästa adresser precis intill Kronobergsparken och Norr Mälarstrand!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från olika väderstreck.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och stort fönsterparti som tillåter rummet att flöda i ljus. I anslutning till vardagsrum finner vi matplatsen där ett större sällskap får plats att sitta och äta middag framför den vackra öppna spisen. Vidare leds vi in i köket som är i toppskick och utrustat med exempelvis integrerad diskmaskin, induktionshäll och exklusiv bänkskiva i ljus marmor. Badrummet är helkaklat och toppfräscht med dusch, stort handfat samt lyxen av tvättmaskin och torktumlare under ordentlig arbetsbänk i trä. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och riktigt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Det mindre rummet ligger i anslutning till matplatsen och är perfekt storlek som barnrum eller arbetsrum. Lägenheten kan med enkelhet göras om till trea.

 

 

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Olof Gjödingsgatan är verkligen en egen liten idyll ovan Kronobergsparken. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Toppfint och ljust drömboende

- Kan göras om till trea

- Välskött sekelskifteshus anno 1928

- Högt upp i huset

- Generös takhöjd

- Bästa adress mitt på Kungsholmen

- Optimal och luftig planlösning

- Stilrent renoverad

- Stambytt fastighet

- Stabil Brf med god ekonomi

- Kronobergsparken runt hörnet

- Norr Mälarstrand ett stenkast bort med strandpromenad Kungsholmen runt