BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Mjölnarvägen 18, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 83.5 kvm
  • Såld
  • 3560
  • 4358
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris! Med bästa läge på kajen med fantastisk vy över Saltsjön och Djurgården ligger denna välplanerade tvåa med möjlighet att inreda till en trea om så önskas! Bostaden ligger belägen i vackra fastigheten Qvarnen Tre Kronor som har genomgått en totalrenovering där industrin omvandlats till fantastiska lägenheter där ute möter inne. Bostaden har en takhöjd på 2,75 och fina fönsterpartier som ger en känsla av ljus och rymd.  Allt detta i ett av Stockholms mest attraktiva och expansiva områden.  

Varmt välkomna att uppleva detta hem på plats!

Hall

Välkomnande hall med plats för klädavhängning bakom praktisk klädkammare som nås i anslutning till hallen. Klinker på golv och målade väggar.

Kök

Stilrent och exklusivt kök från Vedum med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Kakel i vitt, bänkskiva i carrera marmor, underlimmad ho från Blanco, integrerad diskmakin, stor kyl & frys i rostfritt, induktionshäll samt blandare i exklusiv design och inbyggnadsugn och micro i bra arbetshöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens. I anslutning till köket finns naturlig plats för större matbord och flertalet gäster. Enstavsparkett och målade väggar.

Vardagsrum

Generöst och ljust vardagsrum med breda fönsterpartier som släpper in bra med ljus och ger en känsla av rymd. Från vardagsrummet överblickar man Saltsjön och Djurgården i ett insynsskyddat läge. Plats för större soffgrupp och annat möblemang. Enstavsparkett och målade väggar.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Även här med en oslagbar vy över inloppet och Djurgården. Enstavsparkett och målade väggar.

Klädkammare

I anslutning till sovrummet finns lägenhetens andra klädkammare med plats för bra klädförvaring bakom ett påkostat ELFA system.

Badrum

Stilrent och rymligt badrum med exklusivt badkar i gjutmarmor, kommod med handfat med granitskiva, spegel, wc och handdukstork. Separat tvättdel med arbetsbänk i svart, dubbla väggskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Klinker med värme och kaklade väggar.

Sovrum/kontor

Detta rum kan enkelt användas som barnrum eller kontor om så önskas. Glasinfattad dörr och vägg mot vardagsrum. Enstavsparkett och målade väggar.