BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm-Sofia

Ringvägen 127

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 6458
  • 9370
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna helt fantastiska gavellägenhet med en stor solig terrass med plats för solstolar, matbord, grill, odlingar, blommor och mer därtill. Bostaden har en underbar karaktär med alla tidstypiska detaljerna bevarade såsom vacker fiskbensparkett, serveringskåp, spegeldörrar, spröjsade fönster som bidrar till att göra lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden i kombination med generösa fönsterytor i gavelläge gör att här finns en underbar rymd och skön atmosfär

Här möts man av perfekt disponerade ytor med generösa sällskapsytor, rymligt sovrum med goda förvaringsytor och ett smakfullt renoverat badrum. Härtill finns en stor terrass om hela 17 kvm som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö med plats för det stora sällskapet att njuta av solen och sommaren med eller utan markis.

Bostaden har genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här finns bland annat nymålade väggar, tak och snickerier, platsbyggt kök, nydragen el och vackra slipade fiskbensparkettsgolv.

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Utgång till terrass
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna med gavelläge.  Från vardagsrummet når man även bostadens stora terrass om hela 17 kvm. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med plats för såväl matbord som soffgrupp.

17 Kvm terrass - Bästa solläge!
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. På terrassen  har man eftermiddagssol och här finns gott plats för flera sittgrupper, loungdel och en rejäl grill. Här finns också möjlighet till att påta i jorden i de inbyggda blomsterrabatterna som finns i framkant av terrassen. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen. Terrassen är för övrigt försedd med både markiser och infravärme som ger skydd de varma sommardagarna och förlänger säsongen när det börjar bli kallare.

Kök
Varsamt renoverat kök (2012) med härlig utsikt över den egna terrassens grönska. Köket har goda förvaringsytor via bevarat serveringsskåp och skåp upptill tak. Köksutrustningen består av induktionshäll, integrerad kyl/frys, diskmaskin och ugn i rostfritt. Golvet som är vitvaxad furugolv förstärker kökets karaktär. 

Master bedroom
Lägenheten har ett stort och möbleringsvänligt sovrum med generösa fönsterytor och en rogivande stämning som för tankarna till ett mysigt hotellrum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, arbetshörna och här finns platsbyggd förvaring som är snyggt utförd med mässingshantag och hylla i Carrera marmor. I anslutning till rummet ligger även en rymlig garderob. 

Badrum 
I anslutning till hallen ligger ett smakfullt badrum med tidstypiskt schackrutigt klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrumsutrustningen består av badkar, dusch med duschväggar i glas, handdukstork, vägghängd toalett, tvättställ med tillhörande underskåp.

Hall
Stor och välkomnande hall med vackert fiskbensparkettgolv. Hallen yta och disponering gör det möjligt att nyttja som både arbetshörna, bibliotek eller garderobsvägg. Hallen öppnar upp bostaden på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm och generösa takhöjd. Goda avhängnings- och förvaringsytor via inbyggd hatthylla och klädkammare.  

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.