BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Rålambsvägen 27

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 2929
  • 2290
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna toppfina och ljusa drömtvåa med solig balkong på en av Kungsholmens bästa adresser intill Fredhällsklipporna, ett riktigt smultronställe!

Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare generösa sällskapsytor och fantastiska ljusinsläpp från stora fönsterpartier som tillsammans med en genomgående hög standard och smakfull design skapar ett hem att trivas och må bra i.

Vidare finner vi öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social atmosfär som bjuder in till härliga stunder! En stor köks-ö med plats för flera samt gott om utrymme för både soffmöbler, skrivbord samt övrig önskad möblering. Från vardagsrummet finner vi dörrarna till lägenhetens pärla, den rymliga balkongen! En solig balkong som bjuder in till trevligt umgänge under sommarhalvåret. Vi finner här även ett rymligt sovrum i lugnt och rofyllt läge, väldigt gott om förvaring samt fräscht badrum.

Här bor du i ett mycket trivsamt och eftertraktat läge i Fredhäll med Fredhällsklipporna, Rålambshovsparken och  grönområden precis runt hörnet.

Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Toppfint och ljust drömboende!

- Smakfullt designad lägenhet med underbara detaljer

- Obelånad stabil brf

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

- Ytoptimerad tvåa på bästa adress

- Fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier

- Generösa sällskapsytor

- Lyxen av två förråd

- Optimalt innerstadsboende med närhet till allt

- Nära utmärkta kommunikationer