BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarngränd 5, vån 9

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 400
  • 2435
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en toppfin 3:a med enastående vattenutsikt på attraktiva Kvarnholmen! Ett fantastiskt, sjönära läge - mitt emot Djurgården. Högst upp i huset ligger denna lägenhet med 3,1m i takhöjd och generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Med sin välplanerade planlösning skapas härliga umgängesytor där smakfullt parkettgolv kombineras med ljusa väggar. Luftigt och inbjudande!


Vidare erbjuds ett stilrent HTH-kök med full maskinell utrustning från Bosch, utmärkt förvaring bakom vit köksinredning och snygg bänkskiva i svart kvartskomposit samt utrymme för en trivsam middagsplats. Två rymliga och luftiga sovrum med bra förvaring. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och rymmer större soffgrupp, TV-möbel och/eller övrigt önskat möblemang. Stort och bekvämt badrum med bl a golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och platsbyggd förvaring från HTH samt plats för avhängning av ytterkläder.

Boendet erbjuder dessutom ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Från exempelvis takterrassen kan man njuta av panoramautsikt över Saltsjön och hela Stockholm - en vy som är svår att se sig mätt på. Läget och dess omgivning ger inget mer att önska! Till lägenheten hör idag ett källarförråd.

Här bor du toppmodernt endast ett stenkast från havet och bara en promenad bort från Stockholms innerstad. På halvön skapas nu en citynära stadsdel med eftertraktad skärgårdskänsla. Var med och följ hur en av Stockholms mest exklusiva stadsdelar växer fram.

Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen på vanligt busskort. Här bor du nära Sickla Köpkvarter, Nacka Forum och ICA Maxi Nacka, men redan under våren öppnar Kvarnholmens närcentrum bara ca 100 meter från bostaden med en COOP-butik och så småningom ytterligare butiker, restauranger och närservice. På Kvarnholmen finns både förskola (Alexanderskolan) och skola (Ebba Braheskolan). Här har du heller inte långt till Nyckelviken, Nackareservatet och Hellasgården som erbjuder aktiviteter för såväl stor som liten! 


Ett hem att trivas i helt enkelt - varmt välkommen på visning!

- Citynära 3:a med skärgårdskänsla och havsutsikt
- Högst upp i huset och med en fantastisk takhöjd om ca 3,1 meter
- Förening med magnifik takterrass
- Välplanerad och ljus
- Stilrent HTH-kök utrustat med kyl och frys (Bosch) i fullhöjd, glaskeramikhäll (Bosch), fläkt (Franke) som är ansluten till centralventilationen, ugn (Bosch), mikrovågsugn (Bosch) samt integrerad diskmaskin (Bosch). Snygg bänkskiva i svart kvartskomposit.
- Smakfullt badrum med wc, handfat med skåp undertill, spegel, handdukstork, badkar med dusch, tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsyta ovan samt flertalet förvaringsskåp. 
- Två rymliga sovrum med god förvaring
- Ett stenkast från Stockholms inlopp
- SL-båt tar dig till Nybrokajen
- Till lägenheten hör idag ett källarförråd