BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Spånga - Rinkeby

Hjulstavägen 92

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 1377
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en en nyproducerad 2 rok i härligt sydvästläge precis intill populära Järvafältet med alla tänkbara bekvämligheter, optimal planlösning, stora fönsterpartier samt rymlig balkong.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med öppen planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier. Här finner du ett rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck. Vidare finner du ett rogivande sovrum och en rymlig balkong för trevligt umgänge under sommarhalvåret.

Lägenheten har genomgående 3 stavsparkett i ek, vita väggar, ett toppfräscht sällskapskök, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter genom garderober i sovrummet.

Här bor du bokstavligen nära till närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Närheten till såväl city, natur, parker och gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Genomtänkt och modern arkitektur

Nyproducerad och inflyttningsklar februari 2018. Lägenheten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Rinkebyterrassen
- Rymlig balkong
- Nyproducerad lägenhet i sydvästläge
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick
- Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Optimal planlösning
- Nära naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, kombimaskin
- Utmärkta kommunikationer i området