BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka / Ektorp

Ektorpsvägen 9H

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 1047
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smart planerade och rymliga 1a som ombyggdes till lägenhet med inflytt hösten 2013. Modern, tidlös inredning av hög kvalitet. Genomgående slipbar ekparkett (från Kährs) på golv och vitmålade väggar och tak.
Stilrent kök med all maskinell utrustning och helkaklat badrum med golvvärme. Hall med möjlighet till möblering och avhängning. Parkettgolv, samt grått klinkergolv innanför dörren och vitmålade väggar genomgående

Badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkgrått, klinkerlagt golv med golvvärme. Dusch med takdusch, toalett, handfat, samt badrumsskåp och spegel med belysning ovantill. Förberett med el framdraget för exempelvis handdukstork och tvättmaskin. Kök med köksinredning i vitt med rostfria handtag. Arbetsytor av grå laminatbänk samt rostfri bänk med ho. Stänkskydd av mörkt glas. Integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, samt keramisk häll och kolfilterfläkt.

Praktisk sovrumsdel som enkelt skärmas av med en bokhylla eller draperi. Plats för dubbelsäng och garderoberslösning. Stort och ljust vardagsrum med stort fönsterparti och helglasad altandörr ut mot altanen i rakt söderläge med sol hela dagen. Plats för större soffa och mediamöbel. Kliv ut på den härliga uteplatsen om ca 10 kvm med trädäck och inramat av träspalje får du din privata lounge med plats för vännerna och möjlighet att möblera upp ytan ordentligt att njuta av under sommarhalvåret!

Läget på Ektorpsvägen är så centralt som det kan bli. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer och du tar dig lätt till andra delar av Nacka tack vare de goda kommunikationer som finns i närområdet. Busshållplats i mycket nära anslutning till bostaden. Med hjälp av en jämn ström av bussar som går förbi Ektorp centrum tar du dig till Slussen på cirka 15-20 minuter. Varmt välkommen på visningarna av detta inflyttningsklara och stilrena boende som passar både singeln och paret!