BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Valhallavägen 67

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 3521
  • 6203
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en optimal enrummare med höga poäng på charmskalan och tillika hög standard invid Tekniska Högskolan. Bostaden renoverades under 2016 med nytt kök, nya, ljusa, ytskikt och nyslipad fiskbensparkett. Smart planlöst med stort kök, sovalkov och klädkammare och med charmigt fönsterparti. Här kommer du trivas!

- Högst upp i huset
- Fiskbensparkett
- Renoverad under 2016
- Fullt utrustat kök med mycket förvaring och goda arbetsytor
- Optimalt läge intill KTH med nära till såväl stadspuls som Lill-Jansskogens grönska
- Goda kommunikationer i form av tunnelbanans röda linje, flertalet busslinjer och Roslagsbanan från Tekniska Högskolan/Östra station

I hallen finns en platsbyggd avhängningsyta för vardagens jackor och skor samt en inbyggd garderob. Rummet är rymligt och i ett välvt parti sitter det charmiga fönsterpartiet. Bostadens kök är i toppklass, med förvaring i både under- och överskåp, goda arbetsytor. Utrustningen består av ugn, häll, överhängande fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Sovalkoven ger avskildhet och myskänsla, samt förvaringsmöjligheter i de undervarande skåpen. Det tidigare pentryt har omvandlats till en klädkammare med trätiljor på golvet. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet.

Här bor du i en oerhört charmig bostad precis där Östermalms puls möter Lill-Jansskogens grönska och friluftsliv. Varmt välkomna på visning!