BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Midsommarkransen

Midsommarvägen 14

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 3129
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en fantastiskt 1,5:a i hjärtat av Kransen med direkt närhet till caféer, restauranger och kommunikationer. Lägenheten är belägen i en fastighet anno 1939, som totalrenoverades 2012. Stora vackra fönsterpartier, genomgående parkettgolv och alla bekvämligheter du kan önska såsom tvättmaskin i ett helkaklat badrum och diskmaskin i ett renoverat kök.

- Bo i hjärtat av Kransen
- 100 meter till tunnelbanan
- Stora fina fönster mot Midsommarparken
- Parkettgolv och slitstarkt klinkergolv i hall och badrum
- Gammal byggnad, helt ombyggd 2012
- Relaxavdelning med bastu, gym och gästrum
- Tvättmaskin, diskmaskin i lägenheten
- Montera en vägg - Möjlig 2:a

Entré/ Hall:
I hallen möter du ett enormt ljusinsläpp från fönsterpartiet i vardagsrummet. Här ligger ett slitstarkt klinkergolv i grafikgrått och ljusa väggar. Utrymme för avhängning för ytterkläder och avställning av skor. I en förlängning av hallen erbjuds förvaring i två inbyggda garderober utrustade med klädstänger, hyllplan och två överskåp. Till bostaden hör en robust entrédörr. I hallen sitter lägenhetens it-skåp och el-central med automatsäkringar.

Allrum:
Rymligt allrum med fantastiskt ljusinläpp genom stort fönsterparti. Utsikt över fina Midsommarparken som flödar av grönska. Fin golvbeläggning av parkettstavar i ek med lackförsegling och ljusa väggar. Fönsterglas med persienner och fina fönsterbänkar av sand- kalksten.

Kök:
Bostadens kök är modernt och presenterar en stilfull inredning samt en social halvöppen planlösning mot allrummet. Mycket förvaring bakom vit skåpsinredning från Myresjökök med fina beslag av stål. Bra arbetsytor på två sidor i grafikgrått. Diskho av rostfritt stål infälld i bänkskivan. Över arbetsbänken sitter stänkskydd av ljusblått kakel 10x 30 cm. Arbetsytor belyses av armaturer under väggfasta överskåp. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, Spishäll, inbyggd ugn, diskmaskin och micro.

Badrum:
Med ingång från hallen ligger badrummet som har hög standard. I badrummet finns en egen tvättdel med tvättmaskin från Electrolux. Detta stilfulla badrum presenterar moderna färger och takbelysning från infällda spotlights. Badrumsgolv med behaglig komfortvärme som regleras med termostat placerad på väggen. Ytsikt bestående av grafitgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns dusch, wc, tvättställ och badrumsskåp.