BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Hornstull/Högalid

Heleneborgsgatan 30, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 7722
  • 4078
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende högst upp i huset på bästa adress intill vattnet mitt i glödheta Hornstull!

Väl inne i lägenheten möts du av en optimal planlösning med stilsäker inredning och härlig känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier med goda ljusinsläpp från söder. I vardagsrummet finns naturligt avdelade ytor för både matplats och sällskapsdel för tv och socialt vardagsmingel. Hela lägenheten har tidigare omsorgsfullt renoverats till absoluta toppskick med varenda kvadratmeter och detalj på rätt plats.

Köket är exklusivt utformat med bl.a. bänkskiva i vit carrarramarmor, stilfull mässingblandare och ho samt diskmaskin och integrerade moderna vitvaror. Här finns det gott om skåpsförvaring och all tänkbar utrustning för ordentliga middagar och matlagning. Smarta förvaringslösningar finns på flera noggrant valda platser i lägenheten vilket framgår redan i entréhallen. Badrummet är helkaklat och renoverat till topp med golvplattor i marmor samt dusch, wc och tvättmaskin. Sovrummet är rogivande och rymligt med plats för dubbelsäng samt flera stora inbyggda garderober.

Den här exklusiva pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Högst upp i huset

- Pågående ansökan för balkonger

- Toppfin och ljus

- Bästa adress intill vattnet mitt i Söders hetaste stadsdel Hornstull

- Exklusivt kök och badrum, fullt utrustat med disk och tvättmaskin

- Möjlighet till parkering på innergården

- Stora fönsterpartier med goda ljusinsläpp

- Smarta förvaringslösningar

- Stilsäker inredning

- Vackra ytskikt