BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö - Tyresö Strand

Videvägen 76

  • 1 rum och kök
  • 33.8 kvm
  • Såld
  • 2621
Värdera din bostad

Beskrivning

I Tyresö Strand som är ett av de mest eftertraktade områdena i Tyresö erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 1:a med alla tänkbara bekvämligheter med optimal planlösning och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp samt närhet till natur, vatten och bra kommunikationer.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med genomgående planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier. Här finner du ett rymligt allrum med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck med plats för både umgänge och sovdel samt en balkong i söderläge för härligt umgänge under sommarhalvåret. Vidare har lägenheten genomgående ekparkett, ett toppfräscht sällskapskök, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter genom garderober i hallen

Genomtänkt och modern arkitektur.

Vid Tyresö Strand bor du i en modern och genomtänkt boendemiljö med närhet till såväl vacker natur, härliga  grönområden och bra kommunikationer. Det finns direktbussar till Stockholm City med en restid på ca 30 min eller till Gullmarsplan på ca 25 min. Sammantaget är detta ett oslagbart boende med livskvalité.

Nyproducerad och inflyttningsklar kvartal 2 2018. Lägenheten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress vid Tyresö Strand
- Nyproducerad lägenhet
- Härlig balkong i söderläge
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin och kombimaskin
- Utmärkta kommunikationer