BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Fruängen

Jenny Nyströms Gata 12, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • Såld
  • 3096
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och hemtrevliga 2,5 rok i populära Fruängen med ett naturskönt läge runt hörnet. Här finner ni en lägenhet med stilrena materialval, stora sällskapsytor, rymlig balkong, stambytt badrum och bäst av allt, generösa fönsterpartier. En lägenhet att flytta in i från dag ett!

Vardagsrummet erbjuder en välplanerad planlösning med genomgående fräscha ytskikt samt stora fönster som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är stort och rymligt med gott om plats för soffgrupp och sociala umgängen. I vardagsrummet har det delats av till ett extra rum. Det får plats med en 120 cm säng. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med soligt söderläge som vetter mot grönskande baksida.

Ett socialt och trevligt kök som erbjuder en rymlig matplats för ca 6-8 personer invid fönstret. Köket har goda förvaringsmöjligheter samt bra avställningsyta tack vare köksön som binder köket samman. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn, micro i arbetshöjd, diskmaskin samt fläkt.

Lägenhetens sovrum är ljust och luftigt med gott plats för dubbelsäng samt annan möblering efter behov. Här finns gott om förvaringsmöjligheter.

Bra hall med vita väggar och plats för avhängning. Här finner ni även en vägg med flertalet inbyggda garderober från golv till tak. Får man inte nog av förvaring så finns det även en bra klädkammare invid hallen.

Badrummet som är i toppskick genomgick ett stambyte 2017. Badrummet är stort med helkaklade vita väggar samt grå klinker med golvvärme. Utrustningen består av; Badkar, tvättmaskin, handfat, badrumsskåp med spegel, handdukstork, WC, och bra förvaring!

- Stor balkong i söderläge
- Social planlösning
- Stambytt badrum 2017
- Goda förvaringsmöjligheter
- Lugnt och barnvänligt område
- Närhet till Fruängens C och kommunikationer med T-bana och buss


Varmt välkomna på visning!