BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Hägerstensåsen

Bäckvägen 151, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 4010
  • 4547
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du bo billigt i ett attraktivt område nära stan? Då har du äntligen hittat rätt. Avgiften ligger endast på 1 717 kr inkl värme, vatten och kabel-tv. En ljus optimalt planerad lägenhet om 47 kvm, en trappa upp, med fönster i två väderstreck.

Här bor du i ett område som har närhet till såväl trendiga Telefonplan och Hägerstensåsen. Lägenheten präglas av fräscha ytskikt och många fina orginaldetaljer bevarade. Här finns ett rymligt kök med gott om förvaring och plats för matbord där fyra middagsgäster kan avnjuta en god måltid. Vardagsrummet präglas av mycket ljusinflöde och här kan man gå ut till en balkong som vetter mot  innergården. Badrummet har stambytts och har plats även för tvättmaskin om så önskas. Utöver detta finns ett rofyllt sovrum med plats för stor dubbelsäng och gott om förvaring. 

På promenadavstånd har du Hägerstensåsen tunnelbana som tar dig in till T-centralen på ca 12 minuter samt ett bra utbud av både restauranger och mataffärer i närområdet. Populära Telefonplan och Midsommarkransen ligger en kort promenad bort där både trevliga butiker, restauranger och populära Svandammsparken ligger.