BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Älvsjö Station

Götalandsvägen 211 A

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 689
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress vid Älvsjö Station erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 1:a med alla tänkbara bekvämligheter med optimal planlösning och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp samt närhet till natur, vatten och utmärkta kommunikationer.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med öppen planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier. Här finner du ett rymligt allrum med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck med plats för både umgänge och matplats, en praktisk och rogivande sovallkov samt en stor uteplats i sydvästläge för umgänge under sommarhalvåret. Vidare har lägenheten genomgående ekparkett, ett toppfräscht sällskapskök, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter genom garderober i hallen samt vid sovallkoven.

Genomtänkt och modern arkitektur.

Vid Älvsjö Station bor du i en modern och genomtänkt boendemiljö med närhet till såväl vacker natur, härliga  grönområden och utmärkta kommunikationer som tar dig till city på 9 min. Sammantaget är detta ett oslagbart boende med livskvalité.

Nyproducerad och inflyttningsklar 2017-12-01. Lägenheten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Älvsjö
- Nyproducerad lägenhet
- Härlig uteplats i sydvästläge
- Populärt och eftertraktat område
- Praktisk och rogivande sovallkov
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin/Torktumlare
- Utmärkta kommunikationer utanför dörren